woensdag 30 maart 2011

Pasjes.


Hey,
Vandaag ga ik mijn pasjes laten zien. Ik heb niet zo veel pasjes. IK kwam op het idee door mijn nieuwe pasje van de Kruidvat. Ik ga over dat pasje wat uitgebrijder wat vertellen. Verder laat ik al mijn andere pasjes op de foto's zien.
Mijn pasjes :
Dit pasje is van onze drogisterij bij ons in het dorp. Deze is van mijn moeder en mag ik gebruiken.
 Dit is de van den akker pas. Je kunt in de winkel dure kleding kopen zoals G-star. Je krijgt 1 keer in het jaar een brief met hoeveel korting je hebt en die kun je dan gebruiken.
Dit is de pas van de intersport. Je krijgt ook hiervan 1 keer in het jaar een brief met hoeveel euro je hebt gespaard. Wij hadden 32 euro. Donderdag ga ik daar iets van kopen :).

Dit is de pas van de Amigo. De Amigo is een schoenen winkel. De winkel heeft veel dure schoenen dus ik koop er niet zoveel schoenen.

Dit is de voordeel pas van de kruidvat. Hij is helemaal nieuw. Je moet de kaart registreren en dan krijg je elke dag een aanbieding speciaal voor jouw en je kunt punten sparen. bij elke 1 euro krijg je een punt. Je krijgt ook punten als je producten met korting koopt.
Hoeveel pasjes hebben jullie? Hebben jullie nog pasjes die ik ook moet hebben? Vonden jullie het een leuk artikel? Ik ben mijn pasje van de hunkemoler vergeten.
Liefs Anne.

5 opmerkingen:

 1. haha je zei bij mijn reacties als je dat je ook een artikel had over de kruidvat pas, maar jij hebt over al je pasjes dus is heel anders ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga die van kruidvat binnekort ook halen :D. Je hebt nog best veel pasjes ;o. Trouwens heb je geen cultuurkaart/CJP?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb echt keiveel pasjes! Echt van elke winkel denk ik :p Maar bij ons doet het kruidvat dat precies niet... eens achter horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil dat kruidvat pasje ook nog even halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, leuk artikel! ik heb er ook veel te veel. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen