maandag 14 maart 2011

kledingroller


Hej,
Ik was vrijdag in de H&M en stond bij de kassa, toen ik een kledingroller zag.
ik had al eens eerder gevraagd wat het was en toen zei iemand dat het een kleding roller was en diegene wist ook niet wat het precies deed dus daar schoot ik niet zoveel mee op. Tot ik vandaag op BeautyLab keek. Ik zag daar een filmpje over kleding sets en toen ging ze met zo'n kledingroller erovereen.
Toen dacht ik nu weet ik eindelijk wat het is! Ik ging even op google kijken naar meer informatie en plaatjes zoeken zodat ik het jullie ook kon laten zien.
Ik ga jullie nu vertellen wat een kledingroller nou precies is. een kleding roller is een roller die je over je kleding heen kunt 'vegen' en dan haalt dat al je pluisjes en haren van je kleding af. Best handig zo'n kleding roller.
Wisten jullie wat een kleding roller was?
Hebben jullie zelf al een kledingroller of willen jullie er nu een?
Zelf ga ik misschien wel een kleding roller kopen.
een paar winkels waar je een kledingroller kunt kopen :
Hema.
H&M.
Ikea.
kleding roller zijn niet zo heel duur een paar euro ongeveer ik denk tussen de 2 en 5 euro.
vinden jullie zo'n artikel leuk?
Liefs Anne.


4 opmerkingen:

 1. Ik zelf heb het niet maar als ik weer toevallig de kat van mijn oma + opa en het bijhorende haar heb vast gehad, leen ik die van mijn oma :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik zon kledingroller heel vaak. Niet zo zeer om haren van dieren te verwijderen, maar ook pluisjes. Het werkt wel goed, maar je moet wel vaak het velletje verversen en gaat dus best snel op. En niet alle haren gaan er meteen af, maar opzich is het best praktisch en idd niet duur. Bij H&M geloof ik 1,95.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het al ! Het is inderdaad super handig, ook voor de minste dingen die op je kleding hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zit er een beschermde 'kap' bij die je erover heen kunt doen zodat je hem mee kunt nemen in je tas en niet alles er aan vast blijft plakken?

  BeantwoordenVerwijderen