dinsdag 29 maart 2011

Nail Art

Hey,
Vandaag een Nail art. Het is een beetje snel achter elkaar met de roze nagellak. Sorry. Ik lak elke week ongeveer mijn nagels en kan dan mooi gelijk foto's maken. Ze komen alleen niet gelijk erop :). 

Verder nog iets heel anders. Ik ben gister de foto van zondag vergeten. Echt stom, ik vond het al zo raar want ik dacht dat ik 8 foto's had. Dus nu de foto van zondag.
Zondag.
 Ik heb deze foto dus zondag gemaakt. Ik heb dit vogelhuisje vorige zomer gemaakt. Ik ben creatief joh. (haha). Ik heb er echt heel erg lang over gedaan. 8 weken ofzo. Ik maak nooit dingen af, daar was mijn vader niet zo blij mee. Ik  heb een balkonnetje voor de vogels gemaakt een deurtje (kan niet open) en nog een naambordje met de tekst Foogel. i.p.v. vogel.

Dan nu over de Nail art. Ik heb een ruitjes patroon gemaakt. Ik kreeg het idee toen ik in de klas zat en een jongen zo'n overhemd aan had. Ik ga wat vertellen hoe ik het heb gemaakt en wat ik heb gebruikt.

Je lakt je nagels wit.

Stap 2 en 3 : je zet met de blauwe nagellak verticale en horizontale streepjes of op de linker nagel schuine streepjes, wat je mooier vindt. En aan het einde kun je nog met een doorzichtige nagellak eroverheen om het langer te laten zitten.

Wat ik heb gebruikt :
v.l.n.r. : een zilverkleurig/witte nagellak van miss sporty. Heeft een fijn dik kwastje. Dekt na 2 keer. Dan een doorzichtige nagellak van de zeeman. En een  blauwe nail art van essence.

Dit was de Nail art. Binnenkort ga ik ook 10 kleurtjes laten zien op de nagels van mijn moeder :). En de potjes.

1 opmerking:

  1. hahah Foogel, zalig XD! Leuke NOTD, die streepjes zie je echt overal, volgens mij wordt dat een nieuwe trend!

    BeantwoordenVerwijderen