donderdag 7 april 2011

De 7 schoonheden.


Hey,
Ik schrijf deze week nogal weinig artikelen. Eigenlijk is daar niet echt een goede reden voor. Verder was ik vandaag de eerste 3 uur vrij! IK wilde toen een Outfit of the day erop zetten maar toen ik een foto wilde maken was mijn camera gekraste. Dus daarom nu de 7 schoonheden.

Ik ga in dit artikel de 7 schoonheden laten zien. Ik ga ook laten zien welke ik heb. Jullie kunnen bij de comments zeggen welke van de 7 schoonheden jullie hebben.
Toen ik foto's hiervoor ging zoeken zag ik dat ook een andere blogger dit had gedaan. Wel jammer maar ja ik was er al mee bezig. Hier is de link van haar artikel over de 7 schoonheden.
1. lichte ogen met donker haar of donkere ogen met licht haar.

2.Lange en gekrulde wimpers.
3.Moedervlek links of rechts boven je lip. (heet ook wel
schoonheidsvlekje)

4. Spleetje tussen de 2 voorste tanden.

5. Sproeten.

6. kuiltjes in de kin of wangen.

7. Amandelvormige ogen.
 In de foto zie je steeds welke ik heb. Ik heb ook wel gekrulde wimpers maar niet ook nog lang. Wat vinden jullie van zo'n artikel? Wat vinden jullie eigenlijk van de 7 schoonheden?
 Liefs Anne.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind de 7 schoonheden maar iets raars vind helemaal niet alles ervan mooi. Trouwens je bent de enige blog waar ik vandaag reageer moet nu weer met school bezig
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel een leuke update, ik heb alleen amandelvormige ogen, maar vind dat voor de rest niet zo bijzonder eigenlijk ! Ik zou wel heel graag lange & gekrulde wimpers willen :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik heb alleen kuiltjes in m'n wangen en lange wimpers, verder niets. Ik vind dit wel een leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow precies al lang niet meer op jouw blog gezeten! Dat komt omdat ik via bloglovin mijn blogs volg en jij hebt geen bloglovin, spijtig!

  Ik vind de 7 schoonheden achterhaald, tegenwoordig zijn er nieuwe schoonheden die beter in de moderne wereld thuishoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ het lukt me niet om bloglovin op mijn blog te zetten. Ciasitio weet het ook niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen