maandag 28 maart 2011

Foto's

Hey,
Ik wilde net zoals ciasitio ook het project 356 doen. Het project houd in dat je elke dag een foto maakt over iets. Het leek mij een heel leuk idee. Ik heb het vorige week uitgeprobeerd en het valt nog niet mee om elke dag een leuke foto te maken. Daarom ga ik het project toch niet doen. Ik vind het wel leuk om foto's te maken dus misschien ga ik gewoon vaker een artikel met foto's. 
Ik heb hele verschillende foto's gemaakt van eten t/m badeentjes. Ik heb niet zo'n hele goede camera dat is wel jammer. Verder lijkt het me wel leuk om later iets met fotografie te doen of koken. ( heel ander onderwerp :) ) Maar nu wat over de foto's.
Zondag.
Deze foto heb ik vorige week zondag gemaakt. Ik was aan het koken met mijn vader. Ik moest pijnboompitten roosteren (lang woord). Ik was leuk aan het roeren en toen ging ik figuurtjes maken. Vandaag de Smiley.

Maandag.
Dit is een foto van het pad dat ik wandel in het bos met de hond. Ik vind de bomen zo mooi over je heen hangen. Het heeft iets sprookjesachtig. Vandaar de foto van het bos.
Dinsdag.
 Ik langs mijn huis en zag deze beker. Ik werd gelijk vrolijk, Dus ik naar binnen rennen mijn camera pakken en deze beker op de foto zetten. Worden jullie er niet vrolijk van?
 Woensdag.
Dit is een foto van 2 badeentjes zoals je ziet. Eigenlijk is er geen speciale reden voor deze foto. Ik vind ze gewoon schattig en zette ze op de foto.
Donderdag.
 Deze foto heb ik gemaakt omdat ik mijn lippenstift kwijt moest. Ik had dus foto's gemaakt over wat ik allemaal had gekocht. Ik had de roze lippenstift op en moest de lichtere kleur op dus ging even papier zoenen. Ik dacht ik moet er ook nog even een tekst onder zetten. Nu vind ik het eigenlijk mooier om er onder te zetten 'Because I love you'. 
Vrijdag.
 Dit is een foto van een stoel die ik vorig jaar zelf heb gemaakt. De stoel staat op mijn balkon en met een kettinkje op de leuning. Ik vind het kettinkje de foto afmaken. Anders was de foto zo kaal. En op de achtergrond zie je een reusachtige boom staan. (onnodige informatie :s ).
Zaterdag.
 Dit heb ik zaterdag gemaakt. Ik had zin in een simpel ijsje maar die waren op :(. Toen zag ik nog slagroom ijs in de vriezer staan. Daar heb ik toen geraspte chocolade en appel bij gedaan met 2 losse stukjes chocolade (melk en wit) met een schijfje appel. Ik vond het er wel feestelijk uit zien en heb het op de foto gezet.

Dit waren de foto's. Vinden jullie zo'n artikel ook leuk? Zou ik er de volgende keer weer een beschrijving bij doen of alleen de foto's laten zien.
Liefs Anne.

3 opmerkingen:

  1. Wauw heb jij zelf een stoel gemaakt?! Leuke die pijnboompittensmiley!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha leuke foto's mijn artikel met foto's komt nog

    BeantwoordenVerwijderen