dinsdag 5 april 2011

Nagellak

Hey,
Ik had vorige week een nagellak gekocht ging die vervolgens op mijn moeders nagels lakken. En daarna pakte ik allemaal vrolijke felle kleurtjes en ging die ook op mijn moeders nagels lakken. Ze liep mooi voor gek, maar ik kan jullie nu wel mooi iets over die nagellakjes vertellen.

Verder heb ik een klein foutje gemaakt (lees grote fout) waar deel 1 bij staat hoort deel 2 bij. Dus let niet op de de tekst op de foto. (Dankje).


Hierboven zie je de nagellak. De meest linkse kleur zit op de pink etc. V.l.n.r zijn de merken van de nagellakjes rimmel, essence, catrice, miss sporty en collection 2000. Op deze hand zitten allemaal verschillende merken van nagellak op de andere hand heb ik veel nagellak van catrice.
 Dan nu de volgende nagellak. Dit is deel 2. hier nog 5 nagellakjes en op mijn moeders hand kun je zien hoe het eruit ziet na 1 keer lakken.
 Hierboven zie je de nagellak. De meest linkse kleur zit op de duim etc. V.l.n.r zijn de merken catrice, essence (limit edition), catrice, catrice en nog een keer catrice. de meest linkse kleur heb ik nieuw gekocht vorige week. Het is een nieuwe kleur van catrice. Ik vind het een mooie felle diep blauwe kleur.
Dan zet ik hieronder de nagellak potjes nog een keer op een rij en zet ik achter het merk ook de prijs van de potjes. Als jullie nog meer informatie van een bepaalde kleur willen kun je een berichtje achterlaten bij de comments.
De merken + prijzen :
catrice : 2, 45 euro. (of 2, 49)
essence : 2 euro (volgens mij)
Rimmel : 2 euro op de markt in Amsterdam.
essence : 1, 50 (volgens mij).
Catrice : 2, 45 euro.
miss sporty : 1, 99 euro.
colletction 2000 : Geen idee volgens mij komt het potje uit 2000 aan de naam te zien.


Zoals je ziet zijn mijn berichten later. Ik denk dat ik ze voortaan na school ga schrijven. Anders wordt het een verplichting iedere avond. Ik wil vandaag ook vooruit gaan schrijven als dat lukt. Voor meer informatie over de nagellak schrijf een reactie bij de comments of mail naar viverelavita@hotmail.nl .
Liefs Anne.

2 opmerkingen:

  1. Er staat nog een foutje in (je schrijft links maar bedoelt rechts) maar maakt niet uit xD Wel vrolijk al die kleurtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen