zondag 10 april 2011

Split ijsje.


Hey,
Ik heb de laatste  tijd mijn blog een beetje verwaarloost zoals jullie merkten. Ik ben nu weer van plan om vaker te schrijven of in elk geval vooruit te schrijven. Alleen denk ik wel dat ik minder vaak ga schrijven want het wordt nu ook weer mooi weer en dan wil ik ook meer buiten zijn. Verder wil ik misschien ook meer foto's laten zien  met minder tekst.

Verder was ik vanochtend heel goed bezig ik had een deel van mijn huiswerk voor deze week af voor 12 uur. Daardoor had ik veel vrije tijd deze middag. Ik zou al veel eerder in de middag artikelen vooruit schrijven en het artikel voor vandaag maken maar een vriendin belde en we hebben de hele middag op het balkon gezeten. We hebben heerlijk gezond en het was super gezellig.

Maar nu het onderwerp waar het artikel over eigenlijk over gaat. In de zomer eten de meeste mensen (lees ik) veel ijsjes. In alle soorten, maten en smaken. Ik was mijn nagels aan het lakken met een licht oranje kleurtje en dacht die kleur lijkt op een split ijsje ( wie niet weet wat een split ijsje is zie plaatje boven aan het artikel). 

Ik had mijn nagels al gelakt in die kleur en toen wilde ik het ijsje er nog op maken, daarom is het niet heel goed gelukt. Het stokje van het ijsje is een beetje in de zelfde tint als de kleur van mijn nagels. Maar als je het op den andere kleur doet wordt het vast mooier.

Dan zie je nu hoe je het in stappen doet :


De foto's zijn niet heel duidelijk.
De benodigdheden:
Je hebt een klein papiertje nodig, een bruine nagellak, saté prikkers en een witte nagellak. Het is handig als je een witte nagellak hebt met zo'n heel dun kwastje. De oranje kleurige nagellak staat hieronder.

Wat info over de nagellak : Het is de nagellak van de nieuwe catrice lijn.  De nagellak is 2,49. Ik vind het een mooi licht lente kleurtje. Ik had hem zelf iets donkerder gewild. Verder is het een prima lakje.

Wat vinden jullie van de Nail art? Zou jij de nagellak ook kopen?
Liefs Anne.

2 opmerkingen: