dinsdag 22 maart 2011

Hair update

Hey,
Tot nu toe heb ik mijn haar niet op de foto gehad ( niet met opzet). Ik wilde vandaag foto's laten zien van hoe mijn haar er nu uitziet en nog 2 kapsels daar voor. Eigenlijk ging mijn kapsel van lang naar kort naar nog korter. Het is nu niet heel erg kort, nu is het tot ongeveer iets boven mijn schouders.

Dan zie je nu hoe het er eerst uitzag. Dat was ongeveer tot en met groep 7. Ik had toen echt heel lang haar tot halverwege mijn rug. Ik kon niks met mijn haar, want als het los hing dan hing het maar en anders moest het in een staart. Dit plaatje is gemaakt net voor dat het er zou worden afgeknipt bij de kapper. Dat was toen heel erg spannend. Want zit je daar als meisje van 10/11 jaar, mijn moeder heeft het laten groeien vanaf mijn 4e. (natuurlijk wel naar de kapper geweest tussendoor).
 Dan staat op de foto hieronder hoe mijn haar er nog een paar weken geleden uitzag. Het was tot over mijn schouders niet heel lang maar ook niet kort. Het heeft vanaf mijn 11e wel een beetje verschild van lengte maar niet heel erg veel.
(let niet op mijn gezicht a.u.b.)
Dan staat hieronder hoe het nu zit. Ik vertel eerst even wat ik er van vind. Ik heb mijn haar korter laten knippen, omdat het oude mij een beetje verveelde daar hebben vast meer mensen last van. Ik kan op dit moment niks met mijn haar want het is te kort voor een elastiekje en verder heb ik geen idee wat ik er mee moet doen :(. Ik stop er wel wax in en dan zit het altijd wel leuk (voor eventjes). Dus als jullie  idee├źn voor me hebben zet het dan bij de comments of mail me naar viverelavita@hotmail.nl . Verder heb ik er geen spijt van dat ik het korter heb geknipt. Dan nu het resultaat....... (tromgeroffel) 
Wat vinden jullie van het resultaat? Heb je nog tips? (en let maar weer niet op mijn gezicht). Dit was het weer.
Liefs Anne.

2 opmerkingen:

  1. Haha, leuk! Ik heb dat twee keer gedaan, alleen jou kapsel ziet er een stuk leuker uit dan de mijne toen die kort was. De kapper wilde niet nog korter bij mij doe :||. Ze was bang dat ik spijt er van kreeg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow cool, ik heb dat ook gedaan van lang en kort en i love it! Ik stijl, krul mijn haar, ik doe het in een staart en soms een knotje. Ik steek er speltjes, bloemen of andere prularia in. Je kan zoveel doen met je haar!

    BeantwoordenVerwijderen