zaterdag 21 mei 2011

Action shoplog(& H&M)


Hello,
Zoals ik gister al zij komt vandaag mijn kleine shoplog met de spulletjes die ik bij de Action heb gekocht. Ik had ook een broekje gekocht bij de H&M maar dat broekje hebben jullie gister al gezien. Als je het broekje wil zien klik dan hier. Ik kwam op het idee om dingen bij de Action te komen toen ik de shoplog van Serena zag. (Beautylab.nl) Dus toen moest ik woensdag toch maar even naar de winkel.

Ik heb er niet heel erg veel gekocht maar toch 2 handige dingen en een zonnebril. In totaal was het iets boven de 4 euro.
De spullen:


Dit zijn alle spullen, zoals ik al zei was het iets boven de 4 euro. Het zal wel niet hele goede kwaliteit zijn maar hoe krijg je zo'n make-up bakje nou kapot? En ik zocht nog een scrub handschoen, voor als je vervelt in de zomer bijvoorbeeld. Zoals je op de foto hierboven ziet is er wel 1 zo'n doorzichtig dingetje voor je neus verdwenen (aan de linkerkant). Hoe dat kan weet ik niet en waar het is ook niet. Daar moet ik nog iets op bedenken.

Verder heb ik nog veel meer leuke dingen bij de Action gezien. Het is misschien raar maar er waren hele leuke open schoenen met sleehakken voor 5 of 10 euro ongeveer en leuke ringen. Ik ga zeker vaker naar de Action voor kleine dingen.

Kopen jullie wel eens Iets bij de Action? En hebben jullie een idee hoe ik dat dingetje bij me neus kan vervangen? Hebben jullie nog leuke aanraders die ik beslist moet kopen?

Liefs Anne.

4 opmerkingen:

 1. Goedkoop! Ja ik koop best vaak iets bij de action. Sommige dingen zijn heel goed, sommige dingen zijn heel slecht.. Nee ik heb geen idee, heeft je moeder/vader daar misschien verstand van?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zonnebril is supercool! Ik koop eigenlijk nooit iets bij de Action, maar die zit ook niet echt in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK LIEF DE ACTION, die mis ik echt in Duitsland D;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GEwoon met de zonnebril naar de brillenwinkel gaan, bij mij vervangen ze dat gratis. :) Leuk ideetje voor die handschoenen

  BeantwoordenVerwijderen