zondag 17 april 2011

Outfits.


Hey,
Ik keek zo op mijn blog en zag dat ik veel meer reacties had gekregen op de artikelen. Dat was heel erg leuk om te lezen, het waren ook allemaal blogs die ik nog niet had gezien dus daar heb ik even een kijkje genomen. Thanks voor de reacties.

Verder wil ik deze week allemaal outfits erop zetten en dan aan het einde van deze week al mijn outfits herhalen en dan kunnen jullie stemmen welke jullie het leukst vinden. Ik wil dit doen omdat ik voordat deze maand was begonnen al mijn geld al op was en nu deze hele maand niks kan en mag kopen van mijzelf. Ik hoop dat ik hiermee nieuwe dingen kan bedenken met mijn kleding. Van dit jaar en van vorig jaar wil ik kleding gaan combineren.

Ik wil de outfits van maandag t/m zondag erop zetten en dan volgende week maandag ze allemaal in een artikel zetten zodat jullie kunnen stemmen. Misschien doe ik het per dag als dat lukt en anders ga ik ze vandaag allemaal vooruit schrijven.

Liefs Anne.

4 opmerkingen:

  1. Oe, leuk! Ik ben erg benieuwd naar je outfits en dat doe je snel ;o, je geld opmaken voordat de maand is begonnen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. DANKJE :]
    Ja, ik ben te volgen op bloglovin' ;]
    x.♥

    BeantwoordenVerwijderen