woensdag 27 april 2011

Kortingen.


Hey,
Wie is er nou niet dol op. Iedereen zou toch wel voor minder geld meer spullen willen hebben? Ik was maandagochtend de reclame blaadjes aan het lezen en ik wilde gelijk allemaal dingen gaan kopen. Maar ik kan deze hele maand nog steeds niks kopen :(. (Ben blut). Dus dacht ik dinsdagmiddag ik ga jullie een paar kortingen laten zien en misschien kunnen jullie er nog iets mee.
Verder lag gister de Cosmo Girl op de mat en daar zat een hele leuke aanbieding in. Je kon een pakket ter waarde van 165 euro voor veel minder krijgen. Dat laat ik jullie morgen zien.

Er is een korting van het merk Gosh. 
2 producten voor 10 euro. 
Ik weet niet hoelang de actie geld. 
Je kunt kiezen uit het hele assortiment.

Er is 20% korting op Rimmel londen. En bij aankoop van 1 rimmel londen product krijg je er een gratis lipgloss bij (Royal Gloss). t.w.v. 5,99.
Er is ook al een tijdje een kruidvatpas. 
Niet alleen de spaarpunten maar ook de kortingen die je via de mail krijgt zijn handig. Dus als je de pas nog niet hebt zou ik hem gelijk kopen. (de pas is gratis en als er korting op een product is telt de telling nog steeds).

Bij de Ziengs zijn er zotte dagen. Er zijn op veel schoenen kortingen. Zoals op de schoenen van Espris zijn 10 euro korting. Ik koop niet zo heel vaak schoenen bij de ziengs maar er is nu ook 25% korting op de Birkenstocks. Dat vond ik wel interessant.
Bij de blokker Kun je een Dagkaart voor de trein kopen  voor 2 personen. Nu is het voor 29,95 (normaal 94 euro). Het is geldig van 33 april t/m 3 juli 2011 NIET geldig op 30 april. De dagkaart is te koop van 23 april t/m 22 mei. Voor meer informatie moet je naar De blokker gaan. 

Liefs Anne.

3 opmerkingen:

  1. met CJP pas vanadf 1 mei, kan je op de site van CJP/cultuurkaart een dag kaart kopen van 11 euro ;]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had het gehoord van de kruidvat. echt top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superhandig! Vanaf morgen is er ook 50% korting op make-up bij Kruidvat! En dat rokje met die streepjes.. die had ik ook gezien (en gepast, haha). Ik wilde hem kopen maar heb hem toen toch terug gelegd..

    BeantwoordenVerwijderen