donderdag 14 april 2011

Blue Nails.

  
Hey,
Vandaag was ik de eerste 2 uur vrij. Echt heerlijk! Laatst was ik ook de eerste 3 uur vrij. Verder hebben we nooit zoiets. Als jullie dit lezen is het waarschijnlijk al een paar dagen geleden. Dat komt omdat ik ze weer vooruit schrijf. Ik had laatst even heel veel ideeën en ging ze gelijk allemaal uitschrijven. Met dit lekkere weer is het ook veel leuker om foto's te maken en word je automatisch vrolijk (ik in elk geval).
Dan nu het onderwerp. In de winter heb je natuurlijk dikke sokken aan en dichte schoenen anders vriezen je tenen eraf. Maar in de zomer en soms ook in de lente heb je steeds vaker open schoenen aan. Ik wel. In de winter knip ik vaak ook alleen me teennagels omdat het anders pijn doet in mijn schoenen. Kortom ik verzorg mijn teennagels slecht.

 Ik ga deze zomer en ook de lente niet alleen mijn vingernagels maar ook mijn teennagels lakken. Ik had dit weekend op zondag toen het zulk mooi weer was mijn teennagels een leuk kleurtje gegeven. Ik heb mijn teennagels blauw gelakt.

Ik vind het een opvallend kleurtje. Toch vind ik het wel een mooi kleurtje. Het kleurtje is van de nieuwe lakjes van Catrice. Ik had het al in een ander artikel staan. Ik ben dol op felle kleurtjes dus ik denk dat je nog veel felle kleurtjes gaat zien.

Lakken jullie je nagels in de lente/zomer? Verzorgen jullie je nagels (in de zomer en winter)? Zo ja wat doen jullie? Wat vinden jullie van deze nagellak.
Liefs Anne.

4 opmerkingen:

 1. Uuhm, ik verzorg altijd mijn nagels :). En nagellakken op mijn tenen doe ik alleen in zomer :).
  Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een vrolijke kleurtjes! ik word er inderdaad helemaal vrolijk van!
  ik volg je, jij mij ook?
  & nog bedankt voor alle reacties (:
  XOXO MUCH LOVE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kleurtje is leuk hé! Die heb ik ook geloof ik. In de zomer lak ik ze altijd, en knip ik ze natuurlijk. Maar in de winter lak ik ze bijna niet. Wel knip ik zie. Heel soms vijl ik ze ook.

  BeantwoordenVerwijderen